Als bezielde fokker besteed je veel tijd ,geld en energie in je honden . Wij laten dan ook onze honden keuren op elleboog afwijkingen en heup dysplasie middels róntgen foto's. De uitslag hiervan wordt beoordeeld door de Raad van Beheer.

Daarbij moet de hond ook gekeurd worden op gedrag/karakter en het exterieur van de hond wordt beoordeeld .
Tevens zijn de eerste weken van een pup heel belangrijk! Dit is één van de belangrijkste fasen van hun leven.
Zo moeten ze op jonge leeftijd al kennis gemaakt hebben met diverse dagelijkse geluiden b.v: een stofzuiger , een televisie, etc. Dat ze geregeld geknuffeld en geaaid worden door allerlei mensen, maar ook door kinderen, is echt heel belangrijk.

Hebben ze dit niet ervaren dan is de sociale achter stand niet meer in te halen, en deze kunnen later gedrag’s problemen geven.
Ben je op zoek naar een pup ga dan eens een keer naar een ras dag van de vereniging of bezoek een honden show , hier zijn alle rassen aanwezig
Zo kun je kijken welk ras het best bij je past en kennis maken met de honden waar eventueel mee gefokt gaat worden en met hun eigenaars. Alle rassen zijn hier aanwezig .

Bent U er over uit welk ras het gaat worden , weet dan wel dat erbij de meeste fokkers een wachtlijst is voor een pup van uw keuze.

 

 Wij hebben van tijd tot tijd een nestje, onze puppies groeien bij ons op in de woonkamer.
 Hierdoor worden  ze dan ook goed gesocialiseerd met  de dagelijkse geluiden , en met het bezoek over de vloer.
 Wij laten onze pups altijd even kennis maken met onze katten , kippen en schapen.                                                                                             Het eerste autoritje naar de dierenarts, voor hun 1e enting , of even naar een kleuterschool te gaan.